top of page

DUETTE

 

De Plisségordijnen van Hakkenberg bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling De Duette heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking. In de Duette lopen de spandraden onzichtbaar door de stof.


De Plissé & Duette zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Zo is er de populaire AO20 uitvoering, waardoor u een optimale balans tussen lichtinval en privacy kunt regelen.


Met een "Day en Night" plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren. Plisségordijnen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar in bijna elk denkbare raamtoepassing en ruimte in te zetten, zelfs bij een kompleet horizontale plaatsing. Sommige stoffen zijn voorzien van Topar en Dustblockcoating.

 

bottom of page