top of page

SCREENS

 

Screens werken uitstekend als zonwering en bieden extra privacy doordat je niet van buiten naar binnen kan kijken, maar wel andersom! Wat onbekender is de functionaliteit als windwering in bijvoorbeeld een terrasoverkapping of op het balkon.

 

Met screens geef je je gevel een moderne uitstraling. Screens van Hakkenberg Zonwering zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Voor een moderne look kies je voor modetinten als antraciet of zwart. Wil je jouw gevel juist opfleuren? In ons uitgebreide assortiment doeken met talloze kleuren en dessins vind je er altijd een die aan jouw wensen voldoet.
 

Screens worden aan de buitenzijde van de gevel bevestigd. Je kunt ze makkelijk omhoog en omlaag doen met de hand, een elektrische schakelaar of een afstandsbediening. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kunnen screens wel degelijk tegen een stootje én zijn ze prima bestand tegen hogere windkrachten. Dankzij een handige ritsoplossing aan de zijgeleiders kunnen de doeken niet gaan klapperen. Screens zijn hierdoor ook geschikt als zon- en windwering voor bijvoorbeeld balkons.

bottom of page